Zo veel te ontdekken

Stekjes laten groeien voor in de moestuin, met de geiten spelen of samen klussen. Bij Zo Gewoon in Reek is er altijd wel iets te ontdekken. Met de juiste begeleiding kijken wij welke activiteiten het best bij jouw passen, en gaan we samen aan de slag.

Activiteiten per seizoen

In het voorjaar, op een mooie zomerse dag, als de bladeren vallen, maar ook in winterse sneeuw. We proberen per seizoen of aankomende feestdagen onze activiteiten zoveel mogelijk hier op aan te laten sluiten.

Met de zomerzon die weer volop schijnt, is het tijd om buiten creatief aan de slag te gaan! Bij Zorgcentrum Zo Gewoon hebben we een heleboel leuke knutselactiviteiten bedacht die perfect passen bij dit seizoen. Zoals het aanleggen en bijhouden van een moestuin, het verzorgen van de dieren met in het bijzonder onze nieuwe bewoners: de kippen. Kortom er is altijd iets te beleven bij Zorgcentrum Zo Gewoon.

Onze vrijwilligers

Om Zorgcentrum Zo Gewoon optimaal te laten functioneren en aan de deelnemers de zorg te kunnen bieden waar wij voor staan, zijn vrijwilligers onmisbaar. Omgekeerd biedt de omgeving van Zo Gewoon juist ook aan ouderen en vrijwilligers de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en een positieve en betekenisvolle invulling aan hun leven te geven. Wij willen deze personen uitnodigen om samen met ons en onze deelnemers mee te werken in ons centrum, samen elkaar begeleiden, gezelschap houden, met elkaar lachen en met elkaar een traantje wegpinken. Samen een aangename, plezierige sfeer creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Dat is waar wij voor willen staan.

Onze vrijwilligers Jo, Hannie en Petra.

Ook vrijwilliger worden?

Laten we een intake plannen!

Om bij Zo Gewoon deelnemers goed te kunnen begeleiden, zijn vrijwilligers onmisbaar. Ben jij handig of creatief en graag onder de mensen? Dan ben jij bij ons van harte welkom.

 

Intake plannen