Zorgcentrum Zo Gewoon

De belangrijkste kracht van Zo Gewoon wordt gevormd door de rustgevende groene omgeving, de open en ongedwongen sfeer, de begeleiding gericht op zelfredzaamheid en het contact met de dieren. Wij zijn er voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht. Voor hen hebben wij een plek met zinvolle dagbesteding, waar we samen op zoek gaan naar ieders eigenheid, kracht en talenten. We bieden creatieve activiteiten en werkzaamheden, zowel binnen als buiten,  alle mogelijke uitdagingen van leren, bewegen, creativiteit en ontspanning komen bij Zo Gewoon aan bod.

Even voorstellen

Ilona sas-jansen
Het werken met mensen heeft mij altijd enorm aangesproken; er voor een ander kunnen zijn en het bieden van een fijne plek, daar doe ik het voor. Bij Zo Gewoon kan ik mijn creativiteit, visie, verbindende manier van begeleiden en de liefde voor mensen met een beperking gaan combineren. Door mij gevolgde opleidingen en werkervaring:

  • SPW niveau 4 Activiteitenbegeleiding
  • Erkend stagebegeleider
  • NAH specialisatie
  • 15 jaar ervaring als persoonlijk begeleider bij Pluryn


Miek Raemaekers
Geboren in Nederweert en vanaf 2018 wonend in Reek, waar ik me meteen al helemaal thuis voel. Ik vind het fantastisch dat ik deze plek en mijn paarden mag gaan delen met mensen die daar behoefte aan hebben. Met al mijn ervaring en expertise wil ik me hiervoor inzetten. Het natuurlijke gedrag van mijn paarden in een kudde kan bijzonder goed ingezet worden als metafoor voor het ervaren van een ieders eigenwaarde, belang en veiligheid in een groep.

Onze vrijwilligers

Om Zorgcentrum Zo Gewoon optimaal te laten functioneren en aan de deelnemers de zorg te kunnen bieden waar wij voor staan, zijn vrijwilligers onmisbaar. Omgekeerd biedt de omgeving van Zo Gewoon juist ook aan ouderen en vrijwilligers de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en een positieve en betekenisvolle invulling aan hun leven te geven. Wij willen deze personen uitnodigen om samen met ons en onze deelnemers mee te werken in ons centrum, samen elkaar begeleiden, gezelschap houden, met elkaar lachen en met elkaar een traantje wegpinken. Samen een aangename, plezierige sfeer creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Dat is waar wij voor willen staan.

Onze vrijwilligers Jo, Hannie en Petra.

Ook vrijwilliger worden?

Laten we een afspraak maken!

Om bij Zo Gewoon deelnemers goed te kunnen begeleiden, zijn vrijwilligers onmisbaar. Ben jij handig of creatief en graag onder de mensen? Dan ben jij bij ons van harte welkom.

 

Intake plannen